در گذشته برای نگه داری لباس و برخی لوازم دیگر، از صندوق و گنجه استفاده می شد ولی با گذشت زمان و به وجود آمدن کمدها، این صندوق ها هم به فراموشی سپرده شدند. کمدها در اوایل تولید، از جنس چوب ساخته می شدند ولی با پیشرفت تکنولوژی و به وجود آمدن مواد جدید در صنعت چوب و نجاری، کمدها را با استفاده از این مواد تولید کردند. امروزه ام دی اف، پرکاربردترین ماده در ساخت مبلمان است و می توان در هر خانه یک وسیله از انواع مبلمان و یا یک کمد لباس ام دی اف مشاهده کرد.
ام دی اف (MDF) به معنی تخته فیبر با چگالی متوسط است که جزء فرآورده های چوبی محسوب می شود. ام دی اف نوعی تخته فیبر است که به روش خشک تولید می شود و بعد از تولید آن می توان روکش هایی با طرح های متفاوت بر روی آن قرار داد. روکش ملامینه یکی از متداول ترین مواد برای ساخت ام دی اف است. یکی از مزیت های مهم ام دی اف، قیمت مناسب آن نسبت به چوب است که باعث محبوبیت آن شده است.
به طور کلی کمد لباس ام دی اف در دو نوع کمد معمولی و کمد دیواری وجود دارند. هر کدام از این کمدها مدل ها و ویژگی های متفاوتی دارند که در ادامه به تمامی آنها اشاره خواهیم کرد.
کمدهای اولیه به این صورت تولید می شدند و دارای یک چهارچوب کلی بودند و بر روی زمین قرار می گرفتند. درب های آن لولایی بوده و دو درب داشتند و برای نگه داری لباس و لوازم دیگر، داخل آن به چند طبقه تقسیم بندی می شدند. اندازه این کمدها به طور معمول بزرگ بوده و وزن سنگینی داشتند. بعد از به وجود آمدن ام دی اف و تغییر سبک دکوراسیون ها، انواع مختلفی از رنگ ها و مدل ها برای کمد، طراحی و ساخته شدند. بیشتر شدن تعداد درب ها، طبقات و اضافه شدن آویز برای لباس، از تغییراتی بودند که در طرح های جدید به وجود آمدند. به علت اینکه وزن ام دی اف سبک تر از چوب بود، وزن کلی کمدها هم کمتر شدند. کمدهای معمولی، هم به صورت پیش ساخته وجود دارند و هم می توان با طرح و اندازه ی دلخواه سفارش داد.
به مرور و با گذشت زمان و کوچک شدن خانه ها و نیاز فراوان به فضای بیشتر برای ذخیره سازی لوازم، نوع دیگری از کمدها به وجود آمدند که بر روی دیوار نصب می شدند و به این علت آنها را کمد دیواری نامیدند. این کمدها فضای کمتری نسبت به کمدهای معمولی اشغال می کنند و فضای لازم برای وسایلی مانند لباس، رخت خواب و لوازم خانگی به وجود می آورند. کمدهای دیواری، باید بر اساس مدل اتاق یا فضای موجود ساخته شوند و به صورت پیش ساخته نمی تواند وجود داشته باشد.
امروزه نمی توان خانه ای را بدون داشتن یک کمد دیواری تصور کرد و اهمیت آن برای افراد خانواده بسیار زیاد است. کمدهای دیواری به دو نوع مختلف تقسیم بندی می شوند. کمد دیواری ریلی و کمد دیواری درب لولایی که هر کدام ویژگی های مختص به خود دارند.
درب این کمدها مانند کمدهای معمولی بوده و به طرف بیرون باز می شوند. برای باز شدن درب این نوع کمدها به فضای کافی احتیاج داریم و باید به اندازه ی درب آن با دیگر وسایل فاصله بگذاریم. ولی مزیت این نوع درب ها این است که می توان همزمان از تمامی فضای داخل کمد استفاده کرده و حتی وسایل بزرگ را به راحتی داخل آن قرار داد.
بعد از این که زندگی به حالت مدرنیته و آپارتمان نشینی در آمد، باز هم فضای کمتری در دسترس قرار گرفت. در خانه های آپارتمانی امروزی که اتاق ها بسیار کوچک شده اند و فضا برای باز شدن درب کمد وجود ندارد، کمدهایی که درب های آنها به صورت ریلی باز و بسته می شوند، طراحی و ساخته شدند که برای این گونه خانه ها کاربرد دارند. برای باز شدن درب این نوع کمدها به فضایی اضافه احتیاج نیست و می توان به راحتی درب را به یک طرف کشیده و آن را باز کرد. البته در کمدهای ریلی نمی توان به صورت همزمان از تمامی فضای کمد استفاده کرد، چون وقتی یک طرف کمد باز باشد، طرف دیگر به اجبار بسته خواهد ماند.
ام دی اف قابلیت این را دارد که در انواع سبک های دکوراسیون مانند کلاسیک و مدرن از آن استفاده کرد. امروزه بیشتر لوازم مبلمان و کابینت آشپزخانه و کمدها، همگی از ام دی اف ساخته می شوند. انواع مختلفی از ام دی اف در طرح ها، رنگ ها و کیفیت های متفاوتی وجود دارند که در ساخت کمد لباس ام دی اف به کار می روند. با توجه به این که این وسیله قرار است، سالهای زیادی برای ما کار کند، بهتر است از یک کمد لباس ام دی اف با کیفیت تهیه کنیم.
یک نوع از این ماده که به همان نام ام دی اف شناخته می شود و روکش آن به صورت مات و براق وجود دارد. تنوع طرح و رنگ در ام دی اف بسیار زیاد است و می توان طرح و رنگی دلخواه که متناسب با دکوراسیون کلی خانه باشد، پیدا کرد. مقاومت ام دی اف در مقابل ضربه و خراش زیاد است.
ماده ی اولیه ی های گلاس از ام دی اف بوده و تفاوت آن در روکش استفاده شده در ساخت آن است. براقیت های گلاس بسیار بیشتر از ام دی اف بوده و به آن، ام دی اف فوق براق هم گفته می شود. طرح و رنگ های گلاس کمتر از ام دی اف است. مقاومت های گلاس مانند ام دی اف است و تفاوت آن در این مورد است که به علت براق بودن آن، راحت تر از ام دی اف بر روی آن خط می افتد.
در این نوشته سعی کردیم تا رایج ترین انواع مدل کمد لباس ام دی اف را معرفی کنیم. آیا شما تجربه خرید این مدل ها را دارید؟ در انتخاب یک کمد لباس چه پارامترهایی برای شما اهمیت دارد؟ در صورتی که تمایل داشته باشید تا اطلاعات تکمیلی در این مورد کسب کنید، فقط کافی است تا با کارشناسان ما از طریق شماره تلفن 09124611041 تماس بگیرید و با آنها در مورد کمد لباس، نحوه سفارش، هزینه و تمام مواردی که نیاز دارید، صحبت کنید.