ورقه های آماده ام دی اف که از آنها برای ساخت انواع المان های دکوراسیون داخلی (نظیر کابینت، سرویس خواب و …) استفاده می شوند، اغلب دارای ابعاد مشخص و استانداردی هستند. هنگامی که صحبت از ابعاد ورقه MDF به میان می آید، بیشتر کاربران تنها به طول و عرض آن توجه می کنند. این در حالی است که عمق یا همان ضخامت ام دی اف نیز یکی از موارد بسیار مهمی است که حتماً باید مورد توجه قرار بگیرد. ورقه های MDF در یک دسته بندی کلی از لحاظ ضخامت خود به دو دسته نازک و ضخیم تقسیم بندی شده و هر یک از آنها کاربرد مخصوص به خود را دارد.
در این مقاله قصد داریم تا به صورت کامل به بررسی انواع ورقه های MDF با توجه به ضخامت آنها پرداخته و اطلاعات کاملی را در این خصوص به شما ارائه کنیم. برای آشنایی بیشتر با این مبحث، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
پیش از بررسی انواع ورقه ام دی اف بر حسب ضخامت آن، به بررسی یک سوال مهم می پردازیم: توجه به این معیار چه اهمیتی می تواند داشته باشد؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که بر خلاف تصور، ضخامت ورقه های MDF از جهات بسیاری بیش از آنچه که تصور می کنید اهمیت دارد. در ادامه به بررسی چند مورد از اهمیت های این مورد از ابعاد ام دی اف می پردازیم:
این موارد تنها چند نمونه از اهمیت توجه به ضخامت ام دی اف را نشان می دهند. اگر اهمیت توجه به این موضوع به خوبی برای شما روشن شده، توصیه می کنیم که در ادامه این مطلب با انواع MDF بر اساس ضخامت آنها نیز آشنا شوید.
در ادامه 2 دسته اصلی از ورقه های ام دی اف را بر اساس ضخامت آنها بررسی خواهیم نمود. این دو دسته عبارتند از:
ام دی اف نازک به ورقه ها و پنل هایی گفته می شود که ضخامت آنها بین ۵.۲ الی ۶ میلی متر و یا ۴ تا ۶ میلی متر باشد. این نوع از MDF اغلب برای مواردی استفاده می شود که نیاز به مقاومت بالا ندارند. به طور مثال این مدل از MDF در قسمت هایی نظیر قسمت کف کشو، بخش های داخلی و دیواره کابینت، پوشش های مخصوص سقف، دیوارکوب، قسمت پشتی صندلی، پارتیشن های مورد استفاده در نمایشگاه ها، تخته های دارای منحنی و موارد مشابه دیگر استفاده می شود.
همچنین این مورد می تواند برای رو سازی انواع کابینت نیز مورد استفاده قرار گیرد. در حالت کلی اگر به دنبال متریالی ظریف و مقرون به صرفه دارید، ام دی اف های نازک می توانند بهترین گزینه برای شما باشند.
دسته دوم، به ورقه های ضخیم تر تعلق دارد. ضخامت ام دی اف های این دسته به طور استاندارد بین ۳۰ الی ۴۵ میلی متر و یا ۴۵ الی ۶۰ میلی متر در نظر گرفته می شود. این ورقه های ام دی اف با توجه به مقاومت فوق العاده خود به عنوان ستون ها، پایه های میز و صندلی، رویه کاری برای کابینت، سازه های معماری، کف نیمکت و کاربردهای مشابه دیگر مورد استفاده قرار می گیرند. به عبارت دیگر، ورقه های ضخیم ام دی اف در مواردی مورد استفاده قرار می گیرند که نیاز به صفحات بزرگ و با دوام و با امکان ماشین کاری داشته باشید.
در این مقاله به بررسی اهمیت توجه به ضخامت ام دی اف پرداخته و انواع مختلف آن را به شما معرفی کردیم. همان طور که مشاهده نمودید، هر یک از انواع ام دی اف با ضخامت های مختلف برای موقعیت متفاوتی مناسب خواهند بود که بهتر است با آن آشنا باشید. چرا که بخش مهمی از کیفیت و البته قیمت محصول نهایی شما، بستگی به ضخامت مواد اولیه و ورقه های مورد استفاده در آن خواهد داشت. علاوه بر این، آشنایی با انواع MDF نیز می تواند به شما در انتخاب یک نوع مناسب کمک کند.
در صورت نیاز به دریافت مشاوره و یا سفارش ساخت و پیاده سازی انواع المان های دکوراسیون داخلی، می توانید از طریق شماره تلفن 09124611041 با کارشناسان و متخصصان آذینگر در تماس باشید. ما همواره آماده پاسخگویی و دریافت سفارشات شما هستیم.